Scrambled Eggs με La Vache qui rit®

1.6K

Τα scrambled eggs, είναι από τα πιο δημοφιλή πρωινά & brunch, η συνταγή για scrambled eggs είναι απλή όμως για να γίνουν τα αυγά σου φανταστικά ζουμερά και λαχταριστά θα χρειαστείς ένα “μαγικό” συστατικό, το La Vache qui rit®!

Στη βιντεοσυνταγή που ετοίμασα σου δείχνω τον τρόπο, εσύ φρυγάνισε το ψωμί και σέρβιρε τα -εννοείται-  μαζί με αγαπημένο μας τρίγωνο τυρί!

Δες το βίντεο και θα σου πω τα πάντα για τη συνταγή των scrambled eggs!

 

Το La Vache qui rit® δεν είναι μόνο ένα τυρί είναι ΤΟ ΤΥΡΙ, είναι το αγαπημένο μου τυρί, το τυρί που λατρεύω από παιδί και πάντα θα βρεις στο ψυγείο μου.

Και πραγματικά, ποιος μπορεί να σταματήσει στο ένα τριγωνάκι La Vache qui rit®… γελάω, γιατί εγώ οχι!

Δε χάνω ευκαιρία να το “βάζω” όπου μπορώ, αφού η πλούσια τυρένια γεύση του πάει με όλα.

Και κάπως έτσι έγινε και το συστατικό που κάνει τη διαφορά στη δική μου εκδοχή της συνταγή των scrambled eggs .

Λεπτομέρειες που αναδεικνύουν τη συνταγή

Το La Vache qui rit® Original

Αρχικά, ας μάθουμε λίγα πράγματα για την “αγελάδα που γελάει” και το τυρί της αποτελείται μόνο από 4 συστατικά – Όλα 100% γαλακτοκομικά, χωρίς προσθήκη συντηρητικών & τεχνητών αρωμάτων και χωρίς πολυφωσφορικά άλατα

Περιέχει λοιπόν:

Γάλα & Στερεά Γάλακτος για ασβέστιο
Τυριά προσεκτικά διαλεγμένα
Βούτυρο για ιδιαίτερη υφή

Και αυτά είναι και τα 4 συστατικά που δίνουν αυτό το κάτι παραπάνω στη συνταγή!

Κι ενώ δεν τρώω καθόλου κλασικές ομελέτες, τα scrambled eggs τα λατρεύω!

Ψάχνοντας λοιπόν για την καλύτερη συνταγή για αυγά αγάπησα αυτή του Gordon Ramsey και πρόσθεσα το La Vache qui rit® Original και ΝΑΙ πέτυχε.

Έγιναν θεϊκά και κολασμένα, μαζί!

Ξέρεις, το τυρί ενσωματώθηκε στα αυγά και χάρη στα παραπάνω στοιχεία που ανέφερα τα έκανε τόσο ζουμερά και βέβαια ακόμη πιο νόστιμα!

Τα αυγά

Πάντα λέω, μην αγοράζεται πολλά αυγά γιατί τα αυγά δεν θέλουν ψυγείο, και αν θέλουν απλά μετά δεν είναι φρέσκα..

Και γενικά τα αυγά στις συνταγές δεν τα χρησιμοποιούμε ποτέ κρύα από το ψυγείο.

Οπότε για τη συνταγή χρησιμοποιήστε μεγάλα αυγά σε θερμοκρασία περιβάλλοντος.

Το μαγείρεμα

Ακούς αυγά, το μυαλό σου πάει σε τηγάνι, σωστά;

Λάθος μεγάλο, τα scrambled eggs θέλουν κατσαρολάκι και όχι τηγάνισμα.

Αν έχεις αντικολλητικό κατσαρολάκι ακόμη καλύτερα γιατί θα γλιτώσεις λίγο από το ανακάτεμα.

Ξεκινάς βάζοντας τα συστατικά όλα μαζί και σε χαμηλή φωτιά, βασικό, και ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙΣ.

Πότε θα αποσύρεις; Καλή ερώτηση.

Εγώ τα θέλω ζουμερά πολύ, αν ταυτίζεσαι με αυτό τότε μόλις τα δεις ίσα-ίσα να πήζουν τα τραβάς από τη φωτιά και τα αφήνεις στο κατσαρολάκι λίγα λεπτά ακόμη, όπου θα συνεχίζουν να μαγειρεύονται.

Αν είσαι οπαδός του καλομαγειρεμένου αυγού, οκ, άστα 2 λεπτά περισσότερο αλλά σέρβιρε αμέσως για να μη σου “στεγνώσουν”.

Τα μυρωδικά

Εντάξει εννοείται οτι το σχοινόπρασο του πάει ταμάμ αλλά αν δεν βρεις κόψε τα τρυφερά πράσινα φύλλα από ένα φρέσκο κρεμμυδάκι, θα πάει μια χαρά.

Επιπλέον αν σου αρέσει εμπλουτίζεις με κόκκινο πιπέρι, μουστάρδα σκόνη, σκόρδο, θυμάρι, τρουφόλαδο δηλαδή όρεξη να έχεις για παραλλαγές.

Αν κάτι με τα scrambled eggs, εκτός από το La Vache qui rit® , αυτό είναι το φρυγανισμένο ψωμί, εμένα μου αρέσουν έτσι, λιτά.

Όμως αγαπημένοι μου φίλοι εσείς ξέρετε, ανάλογα την παρέα ταιριάζουν από αβοκάντο μέχρι λουκάνικα, και από γάλα μέχρι ένα δροσιστικό και extra spicy Bloody Mary!


Εύα

 

Χρόνος Προετοιμασίας5 minutes
Χρόνος Μαγειρέματος6 minutes
Είδος ΓεύματοςΠρωινό

Scrambled Eggs με La Vache qui rit®

Εκτυπώση Συνταγής
Τα scrambled eggs, είναι από τα πιο δημοφιλή πρωινά & brunch, η συνταγή για scrambled eggs είναι απλή όμως για να γίνουν τα αυγά σου φανταστικά ζουμερά και λαχταριστά θα χρειαστείς ένα "μαγικό" συστατικό, το La Vache qui rit®!

Υλικά

  • 2 μερίδες La Vache Qui Rit®Original
  • 4 αυγά, σε θερμοκρασία περιβάλλοντος
  • 1 κ.γ. βούτυρο, σε θερμοκρασία περιβάλλοντος
  • 40 ml γάλα, σε θερμοκρασία περιβάλλοντος
  • 2 κ.σ. σχοινόπρασο ή φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Αλάτι
Για το σερβίρισμα
  • 4 φέτες φρυγανισμένο ψωμί
  • Σχοινόπρασο
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαδικασία

  • Σε ένα κατσαρολάκι σπάμε τα αυγά, προσθέτουμε το βούτυρο, το La Vache Qui Rit Original®, το πιπέρι και το αλάτι.
  • Μαγειρεύουμε τα αυγά σε χαμηλή θερμοκρασία ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να πήξουν.
  • Αποσύρουμε και προσθέτουμε το σχινόπρασο, ψιλοκομμένο.
  • Σερβίρουμε τα scrambled eggs επάνω στο ζεστό φρυγανισμένο ψωμί και σερβίρουμε με λίγο ακόμη σχοινόπρασο.

Συνταγή για ζουμερά Scrambled Eggs με La Vache qui rit

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ψήφοι Συνταγής




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Like
Close
Cook & Eat with Funkycook © Copyrights 2022. All rights reserved.
Close