Γεμιστά Κατσαρόλας

Γεμιστά Κατσαρόλας! Δεν υπάρχει πιο αγαπημένο, πιο καλοκαιρινό και πιο μαμαδίστικο φαγητό από τα γεμιστά! Τα κλασικά γεμιστά έχουν ένα βασικό τρόπο παρασκευής και πολλές παραλλαγές! Σ’ αυτή την συνταγή τα γεμιστά μπαίνουν στην κατσαρόλα γίνονται στον μισο χρόνο από τα γεμιστά φούρνου και είναι το ίδιο υπέροχα!

Ψητός Χοιρινός Λαιμός με Μυρωδικά

Θέλετε να γευτείτε τον πιο τέλειο, μαλακό, τρυφερό, ζουμερό χορινό λαιμό; Ο υπέροχος χοιρινός λαιμός, δοκιμάστε αυτό τον τρόπο μαγειρέματος και θα απολαύσετε τον πιο νόστιμο χοιρινό που γευτήκατε ποτέ!

Πανεύκολη Σάλτσα Πέστο

Η συνταγή της σάλτσας πέστο, προέρχεται από την Γένοβα της Ιταλίας! Μια ελαφριά, εξαιρετικά αρωματική, κλασική και νόστιμη σάλτσα που φτιάχνεται πανεύκολα! Για την παρασκευή του καλύτερου πέστο θα χρειαστείτε ένα γουδί, όμως άν βιάζεστε ή δεν έχετε υπομονή χρησιμοποιήστε ένα δυνατό moulti ή blender, το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό και φυσικά απλό και γρήγορο! …

Μαροκινό Σακσούκα – Shakshuka

Η Μαροκινή εκδοχή, του πολύ αγαπημένου καλοκαιρινού πιάτου, αυγά με ντομάτες και λαχανικά λέγεται Σακσούκα – Shakshuka ! Πλούσια χρώματα, γεύσεις και αρώματα δοκιμάστε ένα εκπληκτικό, πανεύκολο και οικονομικό πιάτο!

Κοτόπουλο Μπαρδουνιώτικο

Κοτόπουλο Μπαρδουνιώτικο είναι μια εύκολη, παραδοσιακή συνταγή από τα Μπαρδουνοχώρια της Πελοποννήσου για ένα υπέροχο πιάτο με κοτόπουλο, ελιές και φέτα!

Close
Cook & Eat with Funkycook © Copyrights 2022. All rights reserved.
Close