Ζουμερό, λαχταριστό και πιπεράτο μοσχαρίσιο φιλέτο, η σάλτσα με την ποικιλία από πιπέρι είναι υπέροχα αρωματική και γευστική! Η επιτυχία της συνταγής όμως είναι το ψήσιμο του κρέατος!
Φιλέτο με Μπαλσάμικο και Πιπέρια Recipe
By 12 Ιουλίου, 2013
Published:- ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 1 (4 Servings)
- ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 10 mins
- ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 20 mins
- ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ: 30 mins
Υλικά
- 4 μερίδες μοσχαρίσια φιλέτα
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 κουταλιά της σούπας λευκό μπαλσάμικο
- 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
- 1 κουταλιά της σούπας σάλτσα σόγιας
- 100 gr. βούτυρο
- 1 κουταλιά της σούπας ποικιλία πιπεριών μαύρο, λευκό, πράσινο, ρόζ
- Φρεσκοττριμμένο πιπέρι
- Αλάτι
Οδηγίες
- Πασπαλίζουμε τα φιλέτα, με φρεσκοτιμμένο πιπέρι.
Ψήνουμε τα φιλέτα όπως επιθυμούμε. - Στο ίδιο τηγάνι σωτάρουμε την τα σκόρδα, τα οποία πιέζουμε να σπάσουν.
Προσθέτουμε το μπαλσάμικο και ανακατεύουμε για 1 λεπτό.
Προσθέτουμε το μέλι, και την σόγια σώς και τα πιπέρια και αλάτι.
Προσθέτουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε. - Σερβίρουμε τα φιλέτα με την σάλτσα και λαχανικά.
- ΚΟΥΖΙΝΑ:: Ευρωπαικη
- ΤΥΠΟΣ: Κυριως Πιατο
- ΕΠΙΠΕΔΟ:: Δυσκολο