Φιλέτο με Μπαλσάμικο και Πιπέρια

7361
0

Ζουμερό, λαχταριστό και πιπεράτο μοσχαρίσιο φιλέτο, η σάλτσα με την ποικιλία από πιπέρι είναι υπέροχα αρωματική και γευστική! Η επιτυχία της συνταγής όμως είναι το ψήσιμο του κρέατος!

Φιλέτο με Μπαλσάμικο και Πιπέρια Recipe

By ΕΥΑ ΜΟΝΟΧΑΡΗ Published: July 12, 2013

  • ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 1 (4 Servings)
  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 10 mins
  • ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 20 mins
  • ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ: 30 mins

Υλικά

Οδηγίες

  1. Πασπαλίζουμε τα φιλέτα, με φρεσκοτιμμένο πιπέρι.
    Ψήνουμε τα φιλέτα όπως επιθυμούμε.

  2. Στο ίδιο τηγάνι σωτάρουμε την τα σκόρδα, τα οποία πιέζουμε να σπάσουν. Προσθέτουμε το μπαλσάμικο και ανακατεύουμε για 1 λεπτό. Προσθέτουμε το μέλι, και την σόγια σώς και τα πιπέρια και αλάτι.
    Προσθέτουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε.
  3. Σερβίρουμε τα φιλέτα με την σάλτσα και λαχανικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.