Κυδωνόπαστο

Το κυδωνόπαστο ή παστοκύδωνο “κρατάει” όλη η γεύση, το άρωμα και τη φρεσκάδα του κυδωνιού! Συνοδεύσετε τα έντονα γευστικά τυριά, αλλαντικά, δοκιμάστε σε σαλάτες ή απλά απολαύστε το σαν γλύκισμα!

Γλυκό του Κουταλιού Μελιτζανάκι

Η ιδανική εποχή για να φτιάξουμε το αγαπημένο γλυκό κουταλιού μελιτζανάκι είναι το τέλος του Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη, όπου μπορούμε εύκολα να βρούμε μικρά μελιτζανάκια! Είναι μπελαλίδικο αλλά φτιάχνεται σχετικά εύκολα, όπως όλα τα γλυκά του κουταλιού, και η νοστιμιά του είναι αξεπέραστη! Η ιδανική εποχή για να φτιάξουμε το αγαπημένο γλυκό κουταλιού μελιτζανάκι …

Close
Cook & Eat with Funkycook © Copyrights 2022. All rights reserved.
Close