Χαλβαδοτρουφάκια με Μακεδονικό Χαλβά

8718
0

Ένα απλό, υγιεινό και εύκολο γλυκό, Χαλβαδοτρουφάκια με Μακεδονικό Χαλβά!

Πεντανόστιμο, ελαφρύ και ιδανικό για όσους νηστεύουν, μπορείτε να κάνετε πάρα πολλούς γευστικούς συνδιασμούς με τα αγαπημένα σας υλικά!
Ένα υπέροχο γλύκισμα!

Μην ξεχνάτε ότι ο χαλβάς είναι ιδιαίτερα θρεπτική τροφή, πλούσια σε ασβέστιο, βιταμίνες και και αντιοξειδωτικές ουσίες!

Χαλβαδοτρουφάκια με Μακεδονικό Χαλβά

By ΕΥΑ ΜΟΝΟΧΑΡΗ Published: October 25, 2013

  • ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 20 Τρουφάκια
  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 30 mins
  • ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 5 mins
  • ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ: 1 hr 35 mins

Ένα απλό, υγιεινό και εύκολο γλυκό, Χαλβαδοτρουφάκια με Μακεδονικό …

Υλικά

Οδηγίες

  1. Επιλέγουμε τον χαλβά της προτίμησής μας, η γεύση βανίλια δένει γευστικά με τα υπόλοιπα συστατικά.
    Αφήνουμε τον χαλβά και το βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου.
  2. Χτυπάμε στο μίξερ τον χαλβά μέχρι να μαλακώσει και προσθέτουμε το βούτυρο.
    Προσθέτουμε το ξύσμα και το λικέρ και συνεχίζουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά μας.
  3. Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για 1 ώρα.
    Κατόπιν πλάθουμε σε μικρές μπαλίτσες και τις κυλάμε μέσα στα υλικά επικάλυψης.
    Ακουμπάμε σε πιατέλα ή χρησιμοποιούμε μικρές χάρτινες θήκες για σοκολατάκια.
    Διατηρούνται εντός ψυγείου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.