Κάθε μπουκιά και συγχώριο! Πεντανόστιμα Γεμιστά Αυγά με Τυρί Κρέμα και Κόκκινη Πιπεριά ιδανικά για μπουφέ!
Γεμιστά Αυγά με Τυρί Κρέμα και Κόκκινη Πιπεριά Recipe
By 5 Ιουλίου, 2013
Published:- ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 1 (12 Servings)
- ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 15 mins
- ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 15 mins
- ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ: 30 mins
Κάθε μπουκιά και συγχώριο! Πεντανόστιμα Γεμιστά Αυγά με Τυρί Κρέμα και …
Υλικά
- 5 μεγάλα αυγά
- 50 gr. ζαμπόν σε κύβους
- 5 κουταλιές της σούπας τυρί κρέμα
- 3 κουταλιές της σούπας πιπεριές κόκκινες ψιλοκομμένες
- ½ κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
- Κόλιανδρο φρέσκο φύλλα
Οδηγίες
- Βράζουμε τα αυγά να φίνουν σφιχτά,τα κρυώνουμε και τα κόβουμε ακριβώς στην μέση.
Αφαιρούμε τους κρόκους και κόβουμε λίγο από την βάση του μισού αυγού για να στέκεται.
Ψιλοκόβουμε τα υλικά της γέμισης και προσθέτουμε τους κρόκους, τους οποίους έχουμε λιώσει με πηρούνι. - Γεμίζουμε τα αυγά.
Γαρνίρουμε με κυβάκια από φρέσκια κόκκινη πιπεριά .