Stir Fry με Κοτόπουλο
To stir fry, είναι μια τεχνική μαγειρέματος της Ασιατικής Κουζίνας! Για να φτιάξετε ένα επιτυχημένο stir fry, απαραίτητα είναι ένα γουόκ και η δυνατή θερμοκρασία, μ’ αυτό τον τρόπο τα υλικά μαγειρεύονται τέλεια, κρατώντας την γεύση και την υφή τους! Διαλέξτε τα αγαπημένα σας λαχανικά και απολαύστε υπέροχες γεύσεις, γρήγορα και εύκολα!
Γλυκόξινη μαρμελάδα από κόκκινες πιπεριές
Μια διαφορετική μαρμελάδα, όχι από φρούτα αλλά γλυκόξινη μαρμελάδα από κόκκινες πιπεριές! Μια μαρμελάδα εντυπωσιακή με υπέροχη γεύση που θα συνοδεύσει καταπληκτικά επιτραπέζια τυριά, ιδανικά ταιριάζει σε σάντουιτς και ψητά κρέατα!
Σαλάτα με ροδάκινο, γλυστρίδα και φέτα
Δοκιμάστε την σαλάτα με ροδάκινο, γλυστρίδα και φέτα και συνοδεύεστε ψητά κρέατα και ψάρια! Μια πεντανόστιμη, ελαφριά σαλάτα που συνδυάζει υπέροχες γεύσεις λαχανικών και φρούτων!