Σπιτικό Τσαλαφούτι

3.1K

Το τσαλαφούτι όπου τρώγεται σαν ορεκτικό ειναι γαλακτοκομικό προϊόν με πλούσια, κρεμώδη, όξινη γεύση και φτιάχνεται αποκλειστικά απο το αυγουστιάτικο γάλα!
Απολαύστε το με πίτες, σούπες, κρεατικά, λαχανικά και αυγά ή φτιάξτε υπέροχα γλυκά!

Σπιτικό Τσαλαφούτι Recipe

By ΕΥΑ ΜΟΝΟΧΑΡΗ Published: 17 Ιουλίου, 2013

  • ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 1000 gr. (1 Servings)

Το τσαλαφούτι όπου τρώγεται σαν ορεκτικό ειναι γαλακτοκομικό προϊόν με …

Υλικά

Οδηγίες

  1. Σε μία μεγάλη κατσαρόλα βράζουμε άφθονο νερό και μέσα βάζουμε μία κατσαρόλα που έχουμε βάλει το γάλα, δηλαδή σαν μπέν μαρί. Προσθέτουμε το αλάτι και κρατάμε το γάλα σε σταθερή θερμοκρασία 15°C σκεπασμένο.

    Ανακατεύουμε κάθε μέρα μέχρι να πήξει και να αποκτήσει υφή σαν του γιουρτιού!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Like
Close
Cook & Eat with Funkycook © Copyrights 2022. All rights reserved.
Close