Ένα δροσερό και εύκολο γλυκό ψυγείου με ζελέ με γιαούρτι και βυσσινάδα που θα δροσίσει τα δικά σου καλοκαίρια!
Πριν λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε στο project της WWF στην σελίδα “Καλύτερη Ζωή” με θέμα “Γεύσεις και Αρώματα Καλοκαιριού”, εκεί σε συνεργασία με τους υπεύθυνους της WWF αποφασίσαμε να παρουσιάσουμε κείμενα Food Bloggers στα πλαίσια της Ελληνικής διατροφής όπου το “ελληνικό καλοκαίρι” ζωντανεύει μέσα από αυτή και συνδυάζεται με γευστικές αναμνήσεις και συνταγές.
Το ελληνικό καλοκαίρι είναι μια ντοματοσαλάτα, το δροσερό καρπούζι, το κλασικό γλυκό κεράσι ακόμη και οι τοπικές, αγαπημένες γεύσεις που μας μεγάλωναν στις καλοκαιρινές διακοπές!
Το δικό μου καλοκαίρι είναι ένα ημερολόγιο, γεμάτο φρέσκα λαχανικά, φρούτα, γεύσεις και παιχνίδι γύρω από τον κήπο που μεγάλωσα…
Τις 9 μικρές ιστορίες και 9 αγαπημένες, καλοκαιρινές συνταγές μπορείς να διαβάσεις εδώ, στο blog της Καλύτερης Ζωής αλλά και να ενημερώνεσαι μέσα από αυτό για ό,τι μπορεί να σου προσφέρει μια “Καλύτερη Ζωή”!
Εύκολο γλυκό ψυγείου με ζελέ με γιαούρτι και βυσσινάδα
By 12 Ιουλίου, 2014
Published:- ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 8-10 Servings
Ένα δροσερό, εύκολο και αγαπημένο γλυκό με γιαούρτι, βυσσινάδα και κεράσι που θα δροσίσει τα δικά σου καλοκαίρια!
Υλικά
- 600 gr. στραγγιστό γιαούρτι
- 250 gr. βυσσινάδα σπιτική
- 2 συσκευασίες ζελέ κεράσι
- Φρέσκα κεράσια
Οδηγίες
- Βράζουμε το νερό, μέχρι να κοχλάσει.
Σε ένα μπώλ, αναμειγνύουμε το ζελέ με 250ml. καυτό νερό και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί το ζελέ, προσθέτουμε την βυσσινάδα παγωμένη.
Αφήνουμε το μείγμα να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
Προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Αδειάζουμε το μείγμα σε μια φόρμα, την καλύπτετε καλά με μεμβράνη και την τοποθετούμε στο ψυγείο για 4-5ώρες.
Ξεφορμάρουμε και σέρβιρουμε με γλυκό βύσσινο ή με φρέσκα κεράσια!