Σαλάτα με Ρόκα, Κοτόπουλο και Φράουλες
Μία ελαφριά ανοιξιάτικη σαλάτα, με τις φράουλες σε πρωταγωνιστικό ρόλο, Σαλάτα με Ρόκα, Κοτόπουλο και Φράουλες !
Μία ελαφριά ανοιξιάτικη σαλάτα, με τις φράουλες σε πρωταγωνιστικό ρόλο, Σαλάτα με Ρόκα, Κοτόπουλο και Φράουλες !
Τα γεμιστά αλλιώς! Ντομάτες Γεμιστές με Κους Κους, Βασιλικό και Κουκουνάρι. Το κους κους σπυρωτό, το άρωμα του βασιλικού και το κουκουνάρι δίνουν ξεχωριστή νότα που συνδυάζεται άψογα με την ψημένη ντομάτα και το δροσερό κατίκι!
Λουκάνικο στην Λαδόκολλα . Ένα πεντανόστιμο έδεσμα που μπορείτε να το απολαύσετε ως κυρίως πιάτο αλλά και σαν μεζεδάκι με παγωμένη μπύρα, τρώγεται οποσδήποτε ζεστό!
Αρνάκι σας περίσσεψε κάντε το μια πίτα! Υπέροχο τραγανό χειροποίητο φύλλο, ο συνδιασμός υλικών της γέμισης πεντανόστιμος, για μια κρεατόπιτα που δεν θα μείνει ψίχουλο!
Η κοσώνα ή το λαμπρόψωμο ή λαμπροκουλούρα είναι ένα παραδοσιακό είδος γλυκού πασχαλινού ψωμιού, που θα συναντήσουμε σε πολλές περιοχές της Ελλάδας να μοιράζεται στο γιορτινό τραπέζι μετά την Ανάσταση. Η συνταγή για την λαμπροκουλούρα είναι περίπου σαν του ψωμιού και η προσθήκη των μυρωδικών είναι αυτό που το διαχωρίζει από το κοινό ψωμί και …
Πετυχημένα Πασχαλινά Τσουρέκια! Φτιάξτε αυτά τα υπέροχα, μυρωδάτα και αφράτα τσουρέκια, διακοσμήστε με κόκκινα αυγά και χαρίστε τα μαζί με την αγάπη σας!
Η αυθεντική καρμπονάρα δεν περιέχει ίχνος κρέμας γάλακτος, Σπαγγέτι Καρμπονάρα.
Πεντανόστιμοι και αφράτοι πρασοκεφτέδες γεμάτοι μυρωδικά δοκιμάστε τους μαζί με το δροσερό αλλά και αρωματικό ντιπ γιαουρτιού που τους ταιριάζει τέλεια!
Το παραδοσιακό “άγιο” γλυκό μυρωδάτο ψωμί, που προσφέρεται προς τιμήν στην γιορτή του αγίου και την ονομαστική γιορτή των πιστών, για να διαβαστεί και να ευλογηθεί στην Αρτοκλασία (Ιερά Ακολουθία Προσκομιδής) και στην συνέχεια να μοιραστεί ευλογημένος σε όλους εκκλησιαζόμενους! Ο άρτος γίνεται πανεύκολα, είναι πεντανόστιμος και δεν χρειάζεται να τον φτιάξετε μόνο για την …
Το σαβόρο ή σαβόρι είναι ένας πανεύκολος και απλός τρόπος μαγειρέματος! Κουτσομούρες Σαβόρο ή Σαβόρι, η συγκεκριμένη συνταγή προέρχεται από τα Επτάνησα αλλά την έφτιαχναν σε όλα σχεδόν τα νησιά, με κατά τόπους παραλλαγές όχι στον τρόπο μαγειρέματος αλλά στα υλικά! Οι ρίζες της συνταγής αυτής είναι πολύ παλιές και δεν τον εφάρμοζαν τόσο για …