Η πετυχημένη μαρέγκα, θέλει Τρόπο!

3383
0

Η μαρέγκα θα έχει σίγουρη επιτυχία αν ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές

  • Αν χτυπήσουμε τα ασπράδια χάλκινο σκεύος θα αποκτήσει διπλάσιο όγκο
    και χωρίς προσθήκη λεμονιού!
  • Αν χτυπήσουμε σε γυάλινο ή ανοξείδωτο σκεύος η προσθήκη του
    λεμονιού (λίγες σταγόνες λεμονιού) είναι απαραίτητη.
  • Τα σκεύος δέν πρέπει να είναι σε καμία περίπτωση από αλουμίνιο διότι
    θα πάρει γκρίζο χρώμα, αφού η οξύτητα του λεμονιού αντιδρά με το υλικό αυτό!
  • Μη δοκιμάστε να κάνετε μαρέγκα σε πλαστικό σκεύος, πιθανώς αν έχει χρησιμοποιηθεί
    να έχει κρατήσει ίχνη λίπους και δεν θα καταφέρει η μαρέγκα να αποκτήσει αέρινη υφή!
  • Το σκεύος που θα χτυπήσετε τα ασπράδια πρέπει να είναι εντελώς στεγνό!
  • Aν χτυπήσετε τα ασπράδια περισσότερη ώρα από όσο χρειάζεται η μαρέγκα θα υγροποιηθεί!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.