Πέννες Ριγκάτι με Σπανάκι

536

Πέννες Ριγκάτι με σπανάκι, μία συνταγή αγαπημένη!
Το πράσινο πιπέρι δίνει υπέροχο άρωμα και η ελαφριά γλυκιά γεύση της μυζήθρας ταιριάζει άψογα!

Πέννες Ριγκάτι με Σπανάκι Recipe

By ΕΥΑ ΜΟΝΟΧΑΡΗ Published: 21 Ιουλίου, 2013

  • ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 1 (4 Servings)
  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 10 mins
  • ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 10 mins
  • ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ: 20 mins

Υλικά

    Οδηγίες

    1. Καθαρίζουμε και πλένουμε το σπανάκι.
      Bουτάμε το σπανάκι σε καυτό νερό για 3-4 λεπτά.
      Το βάζουμε σε τρυπητό για 10′ λεπτά να στραγγίσει από τα υγρά του.
    2. Ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό και το κρεμμυδάκι.
      Σε ένα βαθύ τηγάνι σωτάρουμε με την μαργαρίνη το κρεμμυδάκι και τον μαϊντανό.
      Προσθέτουμε το σπανάκι, το μοσχοκάρυδο, το αλάτι και πιπέρι.
    3. Προσθέτουμε 2 φλυτζάνια ζεστό νερό και μόλις πάρει μία βράση προσθέτουμε τις πέννες και την κρέμα γάλακτος.
      Ανακατεύουμε τακτικά μέχρι οι πέννες να απορροφήσουν τα υγρά και να δέσει η σάλτσα.
      Προσθέτουμε το ανθότυρο σε μικρά κομμάτια, ανακατεύουμε ελαφρά και σερβίρουμε.

    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Like
    Close
    Cook & Eat with Funkycook © Copyrights 2022. All rights reserved.
    Close