Πέννες Ριγκάτι με σπανάκι, μία συνταγή αγαπημένη!
Το πράσινο πιπέρι δίνει υπέροχο άρωμα και η ελαφριά γλυκιά γεύση της μυζήθρας ταιριάζει άψογα!
Πέννες Ριγκάτι με Σπανάκι Recipe
By 21 Ιουλίου, 2013
Published:- ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 1 (4 Servings)
- ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 10 mins
- ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 10 mins
- ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ: 20 mins
Υλικά
Οδηγίες
- Καθαρίζουμε και πλένουμε το σπανάκι.
Bουτάμε το σπανάκι σε καυτό νερό για 3-4 λεπτά.
Το βάζουμε σε τρυπητό για 10′ λεπτά να στραγγίσει από τα υγρά του. - Ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό και το κρεμμυδάκι.
Σε ένα βαθύ τηγάνι σωτάρουμε με την μαργαρίνη το κρεμμυδάκι και τον μαϊντανό.
Προσθέτουμε το σπανάκι, το μοσχοκάρυδο, το αλάτι και πιπέρι. - Προσθέτουμε 2 φλυτζάνια ζεστό νερό και μόλις πάρει μία βράση προσθέτουμε τις πέννες και την κρέμα γάλακτος.
Ανακατεύουμε τακτικά μέχρι οι πέννες να απορροφήσουν τα υγρά και να δέσει η σάλτσα.
Προσθέτουμε το ανθότυρο σε μικρά κομμάτια, ανακατεύουμε ελαφρά και σερβίρουμε.
- ΚΟΥΖΙΝΑ:: Ελληνικη
- ΤΥΠΟΣ: Κυριως Πιατο
- ΕΠΙΠΕΔΟ:: Ευκολο