Σαλάτα με Σπανάκι, Μήλο Καρύδι και Ροκφόρ

1.5K

Σαλάτα με Σπανάκι, Μήλο και Ροκφόρ

By ΕΥΑ ΜΟΝΟΧΑΡΗ Published: 25 Οκτωβρίου, 2013

  • ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 1 (4 Servings)
  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 10 mins

Απλά υλικά που δένουν άψογα και δίνουν ένα ιδιαίτερα γευστικό αποτέλεσμα.

Υλικά

Οδηγίες

  1. Η σαλάτα
    Πλένουμε και καθαρίζουμε την ρόκα και το σπανάκι.
    Κρατάμε τα τρυφερά φύλλα και σε μια σαλατιέρα τα κόβουμε με το χέρι σε μικρά κομμάτια.
    Προσθέτουμε το κρεμμύδι σε φέτες και το μήλο.
    Θρυμματίζουμε το ροκφόρ με πηρούνι και το προσθέτουμε στην σαλάτα.
    Προσθέτουμε και τα καρύδια κομμένα στην μέση.
    Προσθέτουμε λίγο αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
  2. Το ντρέσινγκ Χτυπάμε τα υλικά μέχρι να πάρουν κρεμώδη μορφή και να λιώσει η ζάχαρη, περιχύνουμε την σαλάτα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Like
Close
Cook & Eat with Funkycook © Copyrights 2022. All rights reserved.
Close