Μεξικάνικη, Pico de Gallo Salsa

486

Μεξικάνικη, Pico de Gallo Salsa

By ΕΥΑ ΜΟΝΟΧΑΡΗ Published: 25 Οκτωβρίου, 2013

  • ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 4 Servings
  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 5 mins

H αυθεντική Μεξικάνικη Σάλτσα, που σερβίρεται με tacos και fajitas!
Η πικάντικη, καυτερή γεύση της κάνει τέλεια αντίθεση με την δροσερή και φρέσκια υφή της!
Δοκιμάστε την, είναι πολύ εύκολη στη παρασκευή της, ταιριάζει και με ψητά κρέατα!
Επίσης λέγεται και Salsa Bandera Mexicana, λόγω των 3 χρωμάτων της κόκκινο-πράσινο-λευκό, χρώματα της Μεξικάνικης σημαίας!

Υλικά

Οδηγίες

  1. Διαλέγουμε μεγάλες και σφιχτές ντομάτες και αφαιρούμε τους σπόρους, κρατώντας μόνο τους εξωτερικό μέρος.
    Κόβουμε σε κύβους το κρεμμύδι και τις ντομάτες.
    Κόβουμε τις πιπεριές σε φέτες, πολτοποιούμε το σκόρδο και ψιλοκόβουμε τον κόλιανδρο.
  2. Σε ένα μπώλ ανακατεύουμε όλα τα υλικά, αλατίζουμε και περιχύνουμε με το χυμό του λεμονιού.
    Αφήνουμε στο ψυγείο 30 λεπτά και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Like
Close
Cook & Eat with Funkycook © Copyrights 2022. All rights reserved.
Close