Σαλάτα με Ψητό Κοτόπουλο και Μανιτάρια
By 25 Οκτωβρίου, 2013
Published:- ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 1 (4 Servings)
- ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 10 mins
Η υπέροχη και ξεχωριστή γεύση του σολομού σε μία χορταστική, ελαφριά και γευστική σαλάτα!
Υλικά
- > Για την Σαλάτα
- 6-7 φύλλα μαρούλι διάφορες ποικιλίες
- 1 φιλέτο σολομού
- 1 κουταλιά της σούπας άνηθο
- 4 αγγουράκια τουρσί
- 1 πράσινη πιπεριά
- 1 κόκκινη πιπεριά
- 1 πράσινη πιπεριά
- 1 καρότο
- > Για το Ντρέσινγκ
- 1 λάιμ
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 40 ml. ελαιόλαδο
- 1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα απαλή
- ½ κουταλάκι του γλυκού Worcestershire sauce
Οδηγίες
- Πλένουμε και καθαρίζουμε τα λαχανικά.
Κόβουμε το φιλέτο σολωμού σε μακριές λωρίδες.
Κόβουμε σε λεπτές φέτες τα λαχανικά.
Σε μία σαλατιέρα τοποθετούμε το μαρούλι χοντροκομμένο και τα λαχανικά.
Προσθέτουμε το φιλέτο σολομού.
Ψιλοκόβουμε τον άνιθο στην σαλάτα. - Βράζουμε την σκελίδα του σκόρδου, αφαιρώντας το πράσινο φύτρο και την πολτοποιούμε.
Ανακατεύουμε καλά τα υλικά του dressing και περιχύνουμε!
Προσθέτουμε το φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι και σερβίρουμε.