Μια σαλάτα που τρώγεται σαν ορεκτικό, η αγαπημένη καλοκαιρινή σαλάτα με πεπόνι και φέτα!
Σίγουρα δεν σας είναι άγνωστη όμως είναι μόνο για όσους ξέρουν την αξία του συνδυασμού!
Καλοκαιρινή σαλάτα με πεπόνι και φέτα Recipe
By 30 Ιουλίου, 2012
Published:- ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 1 (4 Servings)
- ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 10 mins
- ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 10 mins
- ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ: 20 mins
Υλικά
Οδηγίες
- Βάζουμε το πεπόνι στο ψυγείο αρκετές ώρες να παγώσει.
Το ανοίγουμε στην μέση, το καθαρίζουμε από τα σποράκια και με ένα μαχαιράκι ή το εργαλείο που κάνουμε στρογγυλές πατάτες αφαιρούμε την σάρκα του πεπονιού, χωρίς να χαλάσουμε το περίβλημα γιατί το κρατάμε για το σερβίρισμα, και κρατάμε την σάρκα σε ένα μπώλ.
Κόβουμε τα τυριά σε κύβους, αναλόγικα με το πεπόνι βάζουμε και το τυρί κατά βούληση και τα προσθέτουμε στο μπώλ.
Ανακατεύουμε ελαφρά γεμίζουμε τα άδεια πεπόνια.
Προσθέτουμε ψιλοκομμένη μέντα και σερβίρουμε την σαλάτα δροσερή!