Καλοκαιρινή σαλάτα με πεπόνι και φέτα

411

Μια σαλάτα που τρώγεται σαν ορεκτικό, η αγαπημένη καλοκαιρινή σαλάτα με πεπόνι και φέτα!

Σίγουρα δεν σας είναι άγνωστη όμως είναι μόνο για όσους ξέρουν την αξία του συνδυασμού!

Καλοκαιρινή σαλάτα με πεπόνι και φέτα Recipe

By ΕΥΑ ΜΟΝΟΧΑΡΗ Published: 30 Ιουλίου, 2012

  • ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 1 (4 Servings)
  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 10 mins
  • ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 10 mins
  • ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ: 20 mins

Υλικά

Οδηγίες

  1. Βάζουμε το πεπόνι στο ψυγείο αρκετές ώρες να παγώσει.
    Το ανοίγουμε στην μέση, το καθαρίζουμε από τα σποράκια και με ένα μαχαιράκι ή το εργαλείο που κάνουμε στρογγυλές πατάτες αφαιρούμε την σάρκα του πεπονιού, χωρίς να χαλάσουμε το περίβλημα γιατί το κρατάμε για το σερβίρισμα, και κρατάμε την σάρκα σε ένα μπώλ.
    Κόβουμε τα τυριά σε κύβους, αναλόγικα με το πεπόνι βάζουμε και το τυρί κατά βούληση και τα προσθέτουμε στο μπώλ.
    Ανακατεύουμε ελαφρά γεμίζουμε τα άδεια πεπόνια.
    Προσθέτουμε ψιλοκομμένη μέντα και σερβίρουμε την σαλάτα δροσερή!

Join the Conversation

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Like
Close
Cook & Eat with Funkycook © Copyrights 2022. All rights reserved.
Close