Καναπεδάκια με Σαλάμι Μπύρας και Αρωματισμένο Βούτυρο
Καναπεδάκια με Σαλάμι Μπύρας και Αρωματισμένο Βούτυρο, μικρά, εύκολα νόστιμα και εμφανίσιμα καναπεδάκια για τον μπουφέ ή βραδιές με μπύρα!
Καναπεδάκια με Σαλάμι Μπύρας και Αρωματισμένο Βούτυρο, μικρά, εύκολα νόστιμα και εμφανίσιμα καναπεδάκια για τον μπουφέ ή βραδιές με μπύρα!
Μια απλή συνταγή για ελαφριά αλλά και χορταστική μακαρονόπιτα! Φτιαγμένη μόνο με τυριά και μια καταπληκτική κρέμα με γιαούρτι!
Μια εκπληκτική, πανεύκολη συνταγή για ζυμαρικά με Μανιτάρια, Πορτοκάλι και Τζίντζερ προσφέρουν τα αρώματα αλλά και την γεύση τους, που συνδυάζονται άψογα με τα υπόλοιπα υλικά!
Το κλαφουτί οι περισσότεροι το γνωρίζετε ως το κλασικό γλύκισμα με κεράσια! Σας προτείνω να δοκιμάσετε το Αλμυρό Κλαφουτί ανεπιφύλακτα και σ’ αυτή την εκδοχή! Απολαύστε λοιπόν ένα γευστικότατο ορεκτικό ή στο πρωινό σας, πολύ νόστιμο, εύκολο και γρήγορο!
Μια πανεύκολη και γρήγορη συνταγή, για κάθε στιγμή, Ρύζι με Μανιτάρια! Μια συνταγή κατάλληλη για συνοδευτικό για ψητά κρέατα και ψάρια αλλά και σαν χορταστικό γεύμα!
Ενα υπέροχο σνάκ, ψητό καλαμπόκι σε τραγανή κρούστα παρμεζάνας! Μια απλή και εύκολη συνταγή με τέλειο αποτέλεσμα!
Η παντσανέλα είναι μια εκπληκτική Ιταλική σαλάτα και συγκεκριμένα από την Τοσκάνη! Panzanella ή Panmolle, η εναλλακτική ονομασία της πλούσιας, μεσογειακής και χορταστικης καλοκαιρινής σαλάτας.
Αλμυρά Ρολά Ολικής με Πέστο και Λιαστή Ντομάτα, μια εύκολη συνταγή για αλμυρά ρολά, αφράτα ψωμάκια, με υπέροχα, καλοκαιρινά υλικά. Μυρωδάτα και πεντανόστιμα, κατάλληλα για όλες τις ώρες!
Μια πανεύκολη και γρήγορη συνταγή για κολοκυθάκια σε τραγανή κρούστα παρμεζάνας, κρητικό παξιμάδι και μυρωδικά, τα Ψητά Κολοκυθάκια με Τραγανή Κρούστα! Ένα πολύ ελαφρύ ορεκτικό, που ταιριάζει με τα πάντα. Κολοκυθάκια σαν τηγανιτά αλλά χωρίς σταγόνα λάδι! Συνοδεύστε τα με την εκπληκτική βινεγκρέτ σκόρδου!
Η συνταγή της σάλτσας πέστο, προέρχεται από την Γένοβα της Ιταλίας! Μια ελαφριά, εξαιρετικά αρωματική, κλασική και νόστιμη σάλτσα που φτιάχνεται πανεύκολα! Για την παρασκευή του καλύτερου πέστο θα χρειαστείτε ένα γουδί, όμως άν βιάζεστε ή δεν έχετε υπομονή χρησιμοποιήστε ένα δυνατό moulti ή blender, το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό και φυσικά απλό και γρήγορο! …