Σαλάτα με Αρνί που περίσσεψε!
By 25 Οκτωβρίου, 2013
Published:- ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 4-5 Servings
- ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 15 mins
Τα απομεινάρια της Λαμπρής σε μία σαλάτα.. με εκπληκτικό ντρέσινγκ φτιαγμένο από ξινόγαλο!
Αρνάκι, αυγουλάκια και ιδού μια πεντανόστιμη σαλάτα, ένα πραγματικά πλούσιο γεύμα!
Υλικά
- > Για την Σαλάτα
- 250 gr. αρνί ψαχνό που περίσσεψε
- 1 μικρό μαρούλι σγουρό
- 100 gr. κασέρι
- 2 αυγά σφιχτά
- 2 πιπεριές
- 1 μικρό αγγούρι
- Φρέσκια ρίγανη
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- > Για το Ντρέσινγκ
- 80 ml. ξινόγαλο
- μουστάρδα απαλή
- 1 κουταλάκι του γλυκού κάπαρη
- Ελαιόλαδο
Οδηγίες
- Η σαλάτα
Κόβουμε την πατάτα σε κύβους και τους βάζουμε να βράσουν για 8 λεπτά, σε αλατισμένο νερό. - Καθαρίζουμε, πλένουμε και στεγνώνουμε το μαρούλι.
Το ψιλοκόβουμε σε μια σαλατιέρα.
Κόβουμε τα υπόλοιπα λαχανικά και τα αυγά σε μικρές φέτες. - Κόβουμε το αρνάκι και το κασερι σε λεπτες φέτες.
Τοποθετουμε πάνω απο το μαρούλι, τους κύβους της πατάτας, τα αυγά, το αγγούρι, τις πιπεριές και το κασέρι. - Το ντρέσινγκ
Χτυπάμε καλά όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ και περιχύνουμε την σαλάτα.
Προσθέτουμε πιπέρι και φύλλα φρέσκιας ρίγανης!
Τρελλαίνομαι για σαλάτες με πολλά υλικά μέσα! Μπορώ να την φάω όλη μόνη μου!