Κασουλέ, Η Πλούσια Φασολάδα (Cassoulet de Toulouse)

Το κασουλέ είναι μία φασολάδα κι ίσως το πιo γνωστό πιάτο της Νοτιοδυτικής Γαλλίας,με υπέροχη γεύση! Οι παραλλαγές του πιάτου πολλές,τρείς είναι οι πιό γνωστές συνταγές-παραλλαγές: 1. Το cassoulet de Castelnaudary που γίνεται με χοιρινό κρέας. 2.Το cassoulet de Toulouse,που επιπλέον προστείθεται αρνί και λουκάνικα χωριάτικα. 3.Το cassoulet de Carcassonne που γίνεται επίσης με πέρδικα …

Σπιτικά Marshmallows

Marshmallows μικρά, σπογγώδη, πανέμορφα γλυκίσματα που ξετρελαίνουν τα παιδιά! Σίγουρα τα marshmallows του εμπορίου δεν είναι τόσο αγνά” επειδή όμως στα παιδιά αρέσουν αυτά τα λαχταριστά γλυκάκια όσο και στους μεγάλους. Φτιάξτε τα μόνοι σας, την ζάχαρη δεν θα την αποφύγετε αλλά τουλάχιστον θα είναι «σπιτικά» και κυρίως πανεύκολα! Χρωματίστε τα,αρωματίστε τα και απολαύστε τα …

Γλυκό Κουταλιού Κυδώνι

To απόλυτο φθινοπωρινό-χειμωνιάτικο γλυκό, Γλυκό Κουταλιού Κυδώνι!   Γλυκό Κουταλιού Κυδώνι •Προετοιμασία: 50′ •Έτοιμο σε: 4 ώρες •Ποσότητα: 1000 gr. •Επίπεδο Δυσκολίας: Μέτριο   Υλικά 1100 gr. κυδώνια 900 gr. ζάχαρη 2 κλωναράκια αρμπαρόριζα 1 λεμόνι 80 gr. αμύγδαλα ασπρισμένα Εκτέλεση Συνταγής Πλένουμε τα κυδώνια και τα καθαρίζουμε από την φλούδα τους. Έχουμε γεμίσει μία …

Μαρμελάδα Σύκο

Σύκο, το φρούτο που αποχαιρετά το καλοκάιρι και υποδέχεται το φθινόπωρο! Η μαρμελάδα σύκο είναι απίθανη όχι μόνο για τα πρωινά αλλά και για να συνοδεύσει πλατώ με τυριά και αλλαντικά.

Close
Cook & Eat with Funkycook © Copyrights 2022. All rights reserved.
Close