Brownie με Ελαιόλαδο

3.2K

Brownie με Ελαιόλαδο

By ΕΥΑ ΜΟΝΟΧΑΡΗ Published: 23 Ιουλίου, 2013

  • ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 1 (9 Servings)
  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 15 mins
  • ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 10 mins
  • ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ: 45 mins

Σούπερ, υπέροχο σοκολατένιο brownie, το ελαιόλαδου αφήνει ατόφια την γεύση της σοκολάτας, συνοδεύουμε με δροσερή σαντυγί και μέντας, συναρπαστικό!

Υλικά

Οδηγίες

  1. Βάζουμε την κουβερτούρα τεμαχισμένη σε μπαίν μαρί.
    Μόλις αρχίζει να λιώνει προσθέτουμε το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε με σπάτουλα μέχρι να λιώσει.
    Αφήνουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
  2. Χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα τα αυγά, την ζάχαρη και την βανίλια μέχρι να αφρατέψουν. Κοσκινίζουμε το αλεύρι.
    Προσθέτουμε την σοκολάτα και το αλεύρι εναλλάξ στο μείγμα των αυγών ενσωματώνοντάς τα με σπάτουλα.
    Ανακατεύουμε πολύ απαλά το μείγμα να γίνει ομοιογενές.
  3. Ρίχνουμε το μείγμα σε αντικολλητική φόρμα, κατά προτίμηση τετράγωνη ή ορθογώνια.
    Ψήνουμε για 22-25 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 160°C.

Join the Conversation

  1. Όλη η νοστιμιά…και λιγότερες τύψεις…Με παγωτό, απλά θεϊκό!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Like
Close
Cook & Eat with Funkycook © Copyrights 2022. All rights reserved.
Close