Μοσχάρι Φιλέτο Στρογγανόφ
Stroganoff ή Stroganov; υπάρχουν πολλές παραλλαγές για αυτό το πιάτο βέβαια, η παρακάτω συνταγή για μοσχάρι Φιλέτο Στρογγανόφ είναι μία από τις καλύτερες εκδοχές! Η παραδοσιακή ρωσική συνταγή του φιλέτου Στρογγανόφ, είναι το πιάτο που δημιουργήθηκε κάπου στη δεκαετία του 1890, κατόπιν επιθυμίας του διπλωμάτη Πάβελ Στρογγανόφ!
Κοτόσουπα με Σάλτσα Αυγολέμονο
Μια εκπληκτική εκδοχή για κοτόσουπα, με υφή ελαφρά κρεμώδη και πλούσια γεύση! Η ιδανική δυναμωτική σούπα για τον χειμώνα αλλά και για να την σερβίρεται σαν ορεκτικό στο γεύμα σας!
Η Τέλεια γαλοπούλα με Gravy Brown Sauce
Πραγματικά μια συνταγή για γαλοπούλα πεντανόστιμη, τρυφερή, ζουμερή με τραγανή πετσούλα, αυτό που λέμε “λουκούμι”, η Gravy Brown Sauce απαραίτητη! Η γέμιση για την γαλοπούλα απλή, ακολούθησα την πρόταση Αγγλίδας μαμάς και σας την προτείνω ανεπιφύλακτα! Mην παραλείψετε οπωσδήποτε να την σερβίρεται με την Gravy Brown Sauce το αποτέλεσμα είναι άκρως γευστικό!
Χοιρινό με Σέλινο Αυγολέμονο
Χοιρινό με Σέλινο Αυγολέμονο, το πιo νόστιμο, αγαπημένο και παραδοσιακό πιάτο των Χριστουγέννων σε όλη την Ελλάδα! Μην το παραλείψετε από το γιορτινό σας τραπέζι!