Ρύζι Basmati

Αν λατρεύετε το κολλώδες, πεντανόστιμο basmati που συνοδεύουν τα πιάτα της Κινέζικης και της Ινδικής Κουζίνας, δίνουμε τις απαραίτητες οδηγίες για να το απολαμβάνετε πλέον και στο σπίτι! Επιπλέον αυτό το υπέροχα μαγειρεμένο basmati είναι ιδανικό για να φτιάξετε το κλασικό Fried Rice!

Σούπα μοσχάρι βραστό

Θρεπτική και πεντανόστιμη, η συνταγή για σούπα μοσχάρι, βραστό όπως αποκαλείται, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και περιζήτητα φαγητά του χειμώνα! Σιγομαγειρεμένο και γεμάτο γεύση, το βραστό είναι η επιτομή της νοστιμιάς, αν μιλάμε για σούπες τύπου βραστό. Ο βραστός ζωμός από μοσχάρι και λαχανικά, από τα πρώτα φαγητά που θα δοκιμάσει κάθε άνθρωπος …

Ψωμί με Μπύρα και Σιναπόσπορο

Ένα πανεύκολο πικάντικο ψωμί με Μπύρα και Σιναπόσπορο, αφράτο σαν κέικ, με το οποίο μπορείτε να συνοδεύσετε διάφορες ποικιλίες και ειδικά ποικιλίες αλλαντικών και τυριών! Επίσης ταιριάζει απόλυτα με ντίπ μουστάρδας, αυγά και λουκάνικα. Η εκλεπτισμένη, πλούσια γεύση της μπίρας τύπου Pilsener δένει καταπληκτικά με την πικάντικη γεύση του σιναπόσπορου!

Ζυμαρόπιτα με Κεφίρ

Η ζυμαρόπιτα με Κεφίρ είναι μια από τις πιο εύκολες και γρήγορες συνταγές γα πίτα και παρότι έχει λίγα υλικά η νοστιμιά της είναι απερίγραπτη! Σ’ αυτή την απλή συνταγή, η προσθήκη του κεφίρ, δίνει εκτός από τα πολύτιμα συστατικά του και ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα! Μην ξεχάσετε ότι η επιτυχημένη ζυμαρόπιτα είναι πολύ λεπτή …

Λαχανοντολμάδες με αυγολέμονο

Οι λαχανοντολμάδες με αυγολέμονο είναι ένα φαγητό ,όχι μόνο κλασικό και αγαπημένο μαμαδίστικο φαγητό. Είναι ένα παραδοσιακό φαγητό της Ελληνικής Κουζίνας που συναντάμε σε κάθε ελληνικό τραπέζι, σε όλα τα γραφικά ταβερνάκια, ένα πιάτο λαχανοντολμάδες με αυγολέμονο φέρνουν μόνο χαρά! Τους λαχανοντολμάδες τους μαγειρεύουμε σε διάφορες εκδοχές, από τόπο σε τόπο αλλάζει η συνταγή, άλλοτε …

Cheesecake με Τυρί Καμαμπέρ και Ρόδι

Ένα καταπληκτικό cheesecake φούρνου με τυρί καμαμπέρ και ρόδι! Υπέροχη γεύση και γιορτινή εμφάνιση! Το τυρί καμαμπέρ προσδίδει διακριτικά στην κρέμα τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του και δίνει πολύ ωραία υφή στην κρέμα! Το ότι δεν είναι ιδιαίτερα γλυκό και “βαρύ” το κάνει ιδανικό για να το προσφέρετε στο εορταστικό τραπέζι!

Τηγανητά Sticks από Κολοκύθα

Η πορτοκαλί από κολοκύθα είναι από τα αγαπημένα χειμωνιάτικα υλικά, δοκιμασμένη σε πίτες, σε σούπες, σε γλυκά. Τα  τηγανητά sticks κολοκύθας θα σας μαγέψουν! Τα πεντανόστιμα, αυτά, sticks κολοκύθας τρώγονται σκέτα αλλά συνοδεύουν επίσης ιδανικά οποιοδήποτε ψητό κρεατικό ή ψάρι, δοκιμάστε τα ακόμη και σε σαλάτες! Επιλέξτε το σαν συνοδευτικό στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας!

Σπανάκι Γκρατέν με Λαδοτύρι και Τραχανά

Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή για σπανάκι ογκρατέν! Η προσθήκη του τραχανά αλλά και το λαδοτύρι Μυτιλήνης του δένει υπέροχα τα υλικά και είναι πολύ ελαφριά εκδοχή καθώς δεν περιέχει καθόλου κρέμα γάλακτος. Μπορείτε να το απολαύσετε σαν ορεκτικό αλλά και σαν κυρίως πιάτο!

Ρεβύθια Ραγού

Τα αγαπημένα Ρεβύθια μαγειρεμένα σε μια τύπου ραγού εκδοχή! Όσπρια, λαχανικά, μυρωδικά όλα δεμένα σε μια πλούσια σάλτσα! Με τα μανιτάρια να αντικαθιστούν επάξια το κρέας! Ένα υπέροχο χειμωνιάτικο φαγητό!

Close
Cook & Eat with Funkycook © Copyrights 2022. All rights reserved.
Close