Raffaello, Σοκολατάκια με Καρύδα
Raffaello, Σοκολατάκια με Καρύδα , τέλεια κρεμώδη γέμισή τους και το άρωμά τους!
Raffaello, Σοκολατάκια με Καρύδα , τέλεια κρεμώδη γέμισή τους και το άρωμά τους!
Γλυκά μοσχομυριστά κολοκυθοπιτάκια τυλιγμένα σε ρολό, τορτοκάλι και η κολοκύθα όταν συνδυαστούν έχουν τέλειο αποτέλεσμα!
Το κασουλέ είναι μία φασολάδα κι ίσως το πιo γνωστό πιάτο της Νοτιοδυτικής Γαλλίας,με υπέροχη γεύση! Οι παραλλαγές του πιάτου πολλές,τρείς είναι οι πιό γνωστές συνταγές-παραλλαγές: 1. Το cassoulet de Castelnaudary που γίνεται με χοιρινό κρέας. 2.Το cassoulet de Toulouse,που επιπλέον προστείθεται αρνί και λουκάνικα χωριάτικα. 3.Το cassoulet de Carcassonne που γίνεται επίσης με πέρδικα …
Το απόλυτο σιροπιαστό με καρύδι ή φυστίκι, ο μπακλαβάς, γιατί Χριστούγεννα χωρίς μπακλαβά δεν γίνονται!
Ένα αγαπημένο σιροπιαστό γλυκό των γιορτινών ημερών, σε μια “τριλογία” ξηρών καρπών και άρωμα εσπεριδοειδών, Κανταίφι με Φυστίκι,Καρύδι και Αμύγδαλο!
Οι καλύτερες, οι πιο νόστιμες και αφράτες τηγανίτες μήλου!
Chili con carne ή αλλιώς “Κρέας με Πιπεριές” και για την ιστορία προέλευσης πιπεριές τσίλι! Έδεσμα με πολλές «διαμάχες» για την ορθότητα της συνταγής και της Tex Mex κουζίνας! Το Chili Con Carne μαγειρεύτηκε για πρώτη φορά στο Σαν Αντόνιο του Τέξας από τους στρατιώτες!
Tα Cancelle είναι αρωματικά cakes,από την Κεντρική Ιταλία! Το γλυκάνισο και το λεμόνι αρωματίζουν διακριτικά! Κάτι ανάμεσα σε pancakes και πολύ μαλακά μπισκότα, τα Cancelle θα σας ενθουσιάσουν!
Ένα μεζεδάκι πικάντικο με την σαλτσούλα του, το σκορδάκι του και τα μυρωδικά του ονείρου, σκουμπρί στον Φούρνο Πικάντικο !