Κρεατόπιτα με Κατίκι Δομοκού
Αρνάκι σας περίσσεψε κάντε το μια πίτα! Υπέροχο τραγανό χειροποίητο φύλλο, ο συνδιασμός υλικών της γέμισης πεντανόστιμος, για μια κρεατόπιτα που δεν θα μείνει ψίχουλο!
Αρνάκι σας περίσσεψε κάντε το μια πίτα! Υπέροχο τραγανό χειροποίητο φύλλο, ο συνδιασμός υλικών της γέμισης πεντανόστιμος, για μια κρεατόπιτα που δεν θα μείνει ψίχουλο!
Ο αγαπημένος μεζές της παρέας και του καλοκαιριού! Χταπόδι ψητό σχάρας, με λίγα απλά μυστικά θα φτιάξετε το πιο νόστιμο και τρυφερό χταπόδι!
Η αυθεντική καρμπονάρα δεν περιέχει ίχνος κρέμας γάλακτος, Σπαγγέτι Καρμπονάρα.
Πεντανόστιμοι και αφράτοι πρασοκεφτέδες γεμάτοι μυρωδικά δοκιμάστε τους μαζί με το δροσερό αλλά και αρωματικό ντιπ γιαουρτιού που τους ταιριάζει τέλεια!
Το πορτοκάλι και το κρεμμύδι αποτελούσαν ένα αγαπημένο κολατσιό, κρατούσαν λίγο αλάτι στα χέρια… και απλά “επιβίωναν”! Μία δροσερή και γευστικότατη σαλάτα με παλιές ρίζες. Βέβαια μπήκαν και μικρές πινελιές και το τελικό αποτέλεσμα υπέροχο!
Ένα αγαπημένο φαγητό, Χταποδάκι με Κοφτό Μακαρονάκι που παραδοσιακά, αγαπάει το ελληνικό τραπέζι!
Η ζύμη σε μία τάρτα είναι αυτό που λέμε το άλφα και το ωμέγα! Η μέση της είναι μία πετυχημένη ζουμερή γέμιση! Η σημερινή συνταγή τα έχει όλα συν δύο υλικά που δίνουν άλλη “άποψη” στο τελικό αποτέλεσμα, Αλμυρή Τάρτα με Μανιτάρια !
Υπέροχα, αφράτα, μυρωδάτα Πασχαλινά Κουλουράκια, μια εύκολη συνταγή από τα τεφτέρια της γιαγιάς Ευτυχίας.
Η μπομπότα, το ξεχασμένο καλαμποκόψωμο, έχει περάσει στην ιστορία ως το ψωμί των φτωχών. Με μεγάλη θρεπτική αξία, η μπομπότα είτε στην αλμυρή, είτε στην γλυκιά εκδοχή της θα είναι πάντα αναπόσπαστο κομμάτι της Ελληνικής Παραδοσιακής Κουζίνας!
Πέννες Ριγκάτι με σπανάκι, μία συνταγή αγαπημένη! Το πράσινο πιπέρι δίνει υπέροχο άρωμα και η ελαφριά γλυκιά γεύση της μυζήθρας ταιριάζει άψογα!