Trifle με Χαλβά Ταχινιού, Σοκολάτα και Καρύδα

700

Νηστίσιμο γλυκάκι γεμάτο γεύσεις στο άψε σβήσε! Trifle με Χαλβά Ταχινιού, Σοκολάτα και Καρύδα!

Trifle με Χαλβά Ταχινιού, Σοκολάτα και Καρύδα Recipe

By ΕΥΑ ΜΟΝΟΧΑΡΗ Published: 21 Ιουλίου, 2013

  • ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 1 (4 Servings)
  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 5 mins
  • ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 5 mins
  • ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ: 10 mins

Νηστίσιμο γλυκάκι γεμάτο γεύσεις στο άψε σβήσε! Trifle με Χαλβά Ταχινιού, …

Υλικά

Οδηγίες

  1. Σε ένα μπωλ σπάμε τα μπισκότα σε μεγάλα κομμάτια και προσθέτουμε τους ξηρούς καρπούς.
    Μοιράζουμε τα μπισκότα σε 2 μπωλ που θέλουμε να σερβίρουμε το γλυκό μας.
    Σε ένα μπρίκι ζεσταίνουμε το μέλι και το λικέρ και ραντίζουμε τα μπισκότα.
  2. Σε φούρνο μικροκυμάτων για 2 λεπτά βάζουμε το κομμάτι του χαλβά να ρευστοποιηθεί.
    Μοιράζουμε και τον χαλβά σε ίση ποσότητα στα μπωλ.
  3. Πασπαλίζουμε με την κουβερτούρα , το ινδοκάρυδο και σερβίρουμε όσο είναι ζεστό!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Like
Close
Cook & Eat with Funkycook © Copyrights 2022. All rights reserved.
Close