Ψωμοκεφτέδες ή ψευτοκεφτέδες

1.5K

Αν σας περίσσεψε μπαγιάτικο ψωμί σας δίνω ένα από τους καλύτερους λόγους να μην το πετάξετε, δοκιμάστε ψωμοκεφτέδες ή ψευτοκεφτέδες!

Αυτά τα τέλεια κεφτεδάκια και κανείς δεν θα πιστεύει δεν έχουν ίχνος κιμά παρά μόνο ψωμί και μαγιονέζα.

Συνοδεύστε τα με γιαούρτι στο οποίο θα προσθέσετε λίγη μαγιονέζα και ψιλοκομμένο κόλιανδρο!

Ψωμοκεφτέδες - Ψευτοκεφτέδες

By ΕΥΑ ΜΟΝΟΧΑΡΗ Published: 27 Νοεμβρίου, 2013

  • ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 25-30 (5-6 Servings)
  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 10 mins
  • ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 10 mins
  • ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ: 20 mins

Αν σας περίσσεψε μπαγιάτικο ψωμί σας δίνω ένα από τους καλύτερους λόγους …

Υλικά

Οδηγίες

  1. Κόβουμε το ψωμί σε φέτες, χωρίς να αγαιρέσουμε την κόρα και το βάζουμε να μουλιάσει μέσα στο γάλα.
    Τρίβουμε το ψωμί μέσα στο γάλα, μόλις μουλιάσει και αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο ακόμη γάλα για να βραχεί όλο καλά!
  2. Τρίβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο στον τρίφτη.
    Ψιλοκόβουμε τον κόλιανδρο και τα προσθέτουμε στο ψωμί.
    Προσθέτουμε την μαγιονέζα ανακατεύουμε τα υλικά να ενωθούν.
    Προσθέτουμε το τυρί τριμμένο, το κύμινο και τα πιπέρια.
  3. Πλάθουμε μέτριους κεφτεδές.
    Βάζουμε σε ένα βαθύ τηγάνι το λάδι να κάψει και τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν χρυσό χρώμα.
    Ακουμπάμε τα κεφτεδάκια σε απορροφητικό χαρτί.
  4. Σερβίρουμε τους ζεστούς κεφτέδς με κρύο γιαούρτι που θα ανακατέψουμε με λίγη μαγιονέζα και ψιλοκομμένο κόλιανδρο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Like
Close
Cook & Eat with Funkycook © Copyrights 2022. All rights reserved.
Close