Απλές, υπέροχες γεύσεις σε μια γρήγορη και εύκολη και υγιεινή συνταγή!
Τα ζουμερά σπαράγγια συνδυάζονται άψογα με τα ζυμαρικά!
Ζυμαρικά με Πράσινα Σπαράγγια Recipe

By 9 Ιουλίου, 2013
Published:- ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 1 (5 Servings)
- ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 15 mins
- ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 15 mins
- ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ: 30 mins
Απλές, υπέροχες γεύσεις σε μια γρήγορη και εύκολη και υγιεινή …
Υλικά
- 500 gr. σπαράγγια
- 1 μικρό ματσάκι μαϊντανό
- σκελίδα σκόρδο
- 150 gr. τυρί κρέμα
- Ελαιόλαδο
- Φρεσκοττριμμένο πιπέρι
- Αλάτι
- Παρμεζάνα για το σερβίρισμα
- Βασιλικό για το σερβίρισμα
Οδηγίες
- Καθαρίζουμε αφαιρώντας το σκληρό μέρος και πλένουμε τα σπαράγγια.
Κάνουμε δεματάκια μικρά δένοντας 4-5 σπαράγγια μαζί. Βράζουμε τα σπαράγγια σε αλατισμένο νερό για 10 λεπτά. - Ταυτόχρονα βάζουμε να γίνονται τα μακαρόνια.
- Στο ανακατεύουμε το γιαούρτι, τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, το πολτοποιημένο σκόρδο, τον βασιλικό, 2-3 κουταλιές ελαιόλαδο, λίγο αλάτι και προσθέτουμε ½ φλυτζάνι βραστό νερό από τα μακαρόνια.
Σουρώνουμε τα μακαρόνια και περιχύνουμε με το μείγμα που ετοιμάσαμε. - Σερβίρουμε με 4-5 σπαράγγια σε κάθε πιάτο.
Ρίχνουμε αρκετές φλύδες παρμεζάνας και επιπλέον φρεσκοτιμμένο πιπέρι!
- ΚΟΥΖΙΝΑ:: Ευρωπαικη
- ΤΥΠΟΣ: Κυριως Πιατο
- ΕΠΙΠΕΔΟ:: Ευκολο