Αρωματικές Ψητές Ντομάτες με Ανθότυρο

1.4K

Αρωματικές Ψητές Ντομάτες με Ανθότυρο! Ένα υπέροχο αρωματικό και γευστικό ορεκτικό για μπουφέ ή μεζεδάκι για καλοκαιρινές βραδιές!

Αρωματικές Ψητές Ντομάτες με Ανθότυρο Recipe

By ΕΥΑ ΜΟΝΟΧΑΡΗ Published: 9 Ιουλίου, 2013

  • ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 1 (6 Servings)
  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 20 mins
  • ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 10 mins
  • ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ: 30 mins

Αρωματικές Ψητές Ντομάτες με Ανθότυρο! Ένα υπέροχο αρωματικό και …

Υλικά

Οδηγίες

  1. Πλένουμε και κόβουμε τις ντομάτες σε χοντρές φέτες υπολογίζουμε να βγούν 12 φέτες.
    Τις τοποθετούμε σε ένα ταψί,ραντίζουμε με ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με την ζάχαρη, τον βασιλικό, το δενδρολίβανο και το θυμάρι. Τις ψήνουμε για 20′ λεπτά στον φούρνο, στους 180°C .
  2. Φρυγανίζουμε το ψωμί ή το ψήνουμε σε τοστιέρα ή grill.
    Χτυπάμε 1/2 φλυτζανι ελαιόλαδο με το μπαλσάμικο και το ξύδι μέχρι να αποκτήσει το μείγμα κρεμώδες μορφή.
    Με την βοήθεια ενός πινέλου αλείφουμε τις ζεστές φέτες με το μείγμα αυτό.
  3. Τοποθετούμε ένα κομμάτι ανθότυρο και από πάνω μία φέτα ντομάτας.
    Συνεχίζουμε μέχρι να τελειώσουν όλα τα υλικά και τοποθετούμε σε πιατέλα.
    Αλατίζουμε και περιχύνουμε με λίγο ακόμη μείγμα ελαιόλαδου και μπαλσάμικου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Like
Close
Cook & Eat with Funkycook © Copyrights 2022. All rights reserved.
Close