Φοντάν Καρύδας

272

Φοντάν Καρύδας, το τέλειο, μικρό, ντελικάτο γλύκισμα!

Φοντάν Καρύδας Recipe

By ΕΥΑ ΜΟΝΟΧΑΡΗ Published: 7 Ιουλίου, 2013

  • ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 1 (30 Servings)
  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 5 mins
  • ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 5 mins
  • ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ: 1 hr 10 mins

Φοντάν Καρύδας, το τέλειο, μικρό, ντελικάτο γλύκισμα!

Υλικά

Οδηγίες

  1. Σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε το γλυκό βανίλια με την μαργαρίνη.
    Μόλις λιώσει προσθέτουμε το λικέρ.
    Ρίχνυμε το μείγμα σε μπώλ και προσθέτουμε την καρύδα και ζυμώνουμε άν το μείγμα είναι πολύ υγρό προσθέτουμε λίγη καρύδα ακόμη.
  2. Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για 1 ώρα.

    Πλάθουμε μπαλίτσες μετρίου μεγέθους.
    Σε ένα μπώλ βάζουμε την καρύδα για την επικάλυψη, βουτάμε τα φοντάν και τα γυρίζουμε ώστε να πάει η καρύδα παντού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Like
Close
Cook & Eat with Funkycook © Copyrights 2022. All rights reserved.
Close