Μπακαλιάρος Τηγανητός, 2 Εκδοχές

Μπακαλιάρος σκορδαλιά και από τις πιο αγαπημένες συνταγές της Ελληνικής Κουζίνας! Παραδοσιακά τρώμε μπακαλιάρο σκορδαλιά την 25η Μαρτίου – τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου αλλά και το καλοκαίρι είναι λατρεμένη επιλογή! Διαλέξτε κουρκούτι και απολαύστε!

Μπιφτέκια Σχάρας

Τα μπιφτέκια σχάρας οτι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα, ελαφριά  και νόστιμα φαγητά! Το καλό μπιφτέκι πρεπει να είναι αφράτο και ζουμερό μια καλή συνταγή και το σωστό ψήσιμο παίζει σημαντικό ρόλο για να απολαύσουμε υπέροχα μπιφτέκια!

Ζυμαρικά Casarecce με Κοτόπουλο, Μελιτζάνα και Ανθότυρο

Ζυμαρικά Casarecce με Κοτόπουλο, Μελιτζάνα και Ανθότυρο. Τα Casarecce είναι ιταλική πάστα και σημαίνει «σπιτικό» δηλαδή σπιτικά ζυμαρικά! Με σπειροειδές σχήμα κάτι σαν τα κρητικά σκιουφιχτά! Ταιριάζουν άψογα με κάθε είδους κρεατικό με σάλτσα και αν σας αρέσουν τα al dente θα τα λατρέψετε!

Σολομός με Σπανάκι, Αβοκάντο, Creme Fraiche και Πράσινο Πιπέρι

Μία εύκολη και ελαφριά συνταγή! Σολομός με Σπανάκι, Αβοκάντο, Creme Fraiche και Πράσινο Πιπέρι. Ο συνδυασμός των υλικών εκπληκτικός,η μία γεύση αναδεικνύει την άλλη και το αποτέλεσμα θα κερδίσει και τους πιο απαιτητικούς!

Κασουλέ, Η Πλούσια Φασολάδα (Cassoulet de Toulouse)

Το κασουλέ είναι μία φασολάδα κι ίσως το πιo γνωστό πιάτο της Νοτιοδυτικής Γαλλίας,με υπέροχη γεύση! Οι παραλλαγές του πιάτου πολλές,τρείς είναι οι πιό γνωστές συνταγές-παραλλαγές: 1. Το cassoulet de Castelnaudary που γίνεται με χοιρινό κρέας. 2.Το cassoulet de Toulouse,που επιπλέον προστείθεται αρνί και λουκάνικα χωριάτικα. 3.Το cassoulet de Carcassonne που γίνεται επίσης με πέρδικα …

Close
Cook & Eat with Funkycook © Copyrights 2022. All rights reserved.
Close