Αφράτες Τηγανίτες Μήλου
Οι καλύτερες, οι πιο νόστιμες και αφράτες τηγανίτες μήλου!
Οι καλύτερες, οι πιο νόστιμες και αφράτες τηγανίτες μήλου!
Tα Cancelle είναι αρωματικά cakes,από την Κεντρική Ιταλία! Το γλυκάνισο και το λεμόνι αρωματίζουν διακριτικά! Κάτι ανάμεσα σε pancakes και πολύ μαλακά μπισκότα, τα Cancelle θα σας ενθουσιάσουν!
Το αγαπημένο σνίτσελ βενετσιάνα σερβίρεται με υπέροχη κρεμώδη σάλτσα με μανιτάρια και κρέμα γάλατος, φτιάχνεται εύκολα και γρήγορα!
Το σπιτικό Φύλλο για κρέπες γίνεται απλά και εύκολα, δοκίμασέ τοο και θα δεις!
Το αγαπημένο, θρεπτικό λαχανόρυζο, σε δύο εκδοχές μέσα από την ίδια κατσαρόλα.
Και ποιος δεν έχει απολαύσει αυτό το ρολό γεμιστό με ολόκληρα αυγά από την κουζίνα της μαμάς, κλασικά! Σερβίρεται σαν κυρίως και ορεκτικό!
Το κλασικό, αγαπημένο γλύκισμα μικρών και μεγάλων Κέικ Σοκολάτας , σε συνδυασμό με την καραμέλα γάλακτος, ξεσηκώνει.
Υπέροχες αφράτες και πεντανόστιμες τηγανίτες μια από τις καλύτερες συνταγές για τηγανίτες παραδοσιακές! Την συνταγή μου την έδωσε η κυρία Βασιλεία, από το Αθαμάνιο εξαιρετική μαγείρισσα! Την διαφορά κάνει η προσθήκη του τσίπουρου, σερβίρονται απαραίτητα με άφθονο μέλι, σπιτική μαρμελάδα ή τυρί!
Πρεβέντα (Μπουγάτσα ή Κουλούρα), ένα μυρωδάτο και πεντανόστιμο γλυκό ψωμί, “κεντημένο” και διακοσμημένο με διάφορα σχέδια από ζυμάρι, μελωμένο έργο τέχνης,το ετοιμάζουν μέχρι και σήμερα σε ορισμένους τόπους στην Ελλάδα και το πάνε στο τραπέζι του γάμου σαν δώρο γάμου! Η πρεβέντα κόβεται σε μεγάλα κομμάτια και σερβίρεται αντί της τούρτας!
Τα λατρεμένα brownies με Βύσσινο και τα λόγια είναι περιττά!