Σαλάτα με Πλιγούρι, Μέντα και Μαύρο Σουσάμι

5K

Μία πολύ νόστιμη και θρεπτική σαλάτα, κατάλληλη να συνοδέψει ψητό κρέας ή κοτόπουλο, σαλάτα με Πλιγούρι, Μέντα και Μαύρο Σουσάμι!

Σαλάτα με Πλιγούρι, Μέντα και Μαύρο Σουσάμι Recipe

By ΕΥΑ ΜΟΝΟΧΑΡΗ Published: 18 Ιουλίου, 2013

  • ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 1 (5-6 Servings)
  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 10 mins
  • ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 5 mins
  • ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ: 15 mins

Μία πολύ νόστιμη και θρεπτική σαλάτα, κατάλληλη να συνοδέψει ψητό κρέας ή …

Υλικά

Οδηγίες

  1. Βάζουμε το πλιγούρι σε ένα μπωλ, το καλύπτουμε με νερό και αφήνουμε για 5 λεπτά. Ξεπλένουμε το πλιγούρι και το βράζουμε για 4-5 λεπτά σε ένα κατσαρολάκι με 1/2 φλυτζάνι νερό.
    Το στραγγίζουμε και το βάζουμε σε σαλατιέρα.
  2. Προσθέτουμε τα λαχανικά ψιλοκομμένα και ανακατεύουμε.
    Προσθέτουμε τα φύλλα μέντας,τον μαϊντανό,αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε το ξύδι και το λάδι. Τέλος πασπαλίζουμεμε μαύρο σουσάμι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Like
Close
Cook & Eat with Funkycook © Copyrights 2022. All rights reserved.
Close