Φιλετίνια Κοτόπουλου με Μπαλσάμικο και Καραμελωμένα Λαχανικά

244

Τέλεια πικάντικα, γλυκόξινα φιλετάκια κοτόπουλου με ψητά λαχανικά, Φιλετίνια Κοτόπουλου με Μπαλσάμικο και Καραμελωμένα Λαχανικά.

Φιλετίνια Κοτόπουλου με Μπαλσάμικο και Καραμελωμένα Λαχανικά Recipe

By ΕΥΑ ΜΟΝΟΧΑΡΗ Published: 22 Ιουλίου, 2013

  • ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 1 (4 Servings)

Τέλεια πικάντικα, γλυκόξινα φιλετάκια κοτόπουλου με ψητά λαχανικά, …

Υλικά

Οδηγίες

  1. Tο κοτόπουλο
    Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι στην φωτιά να κάψει πολύ καλά.
    Τοποθετούμε τα φιλετίνια, τα αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το θυμάρι και το μείγμα μπαχαρικών.
  2. Τα ψήνουμε για 3 λεπτά και τα γυρίζουμε προσθέτοντας πάλι αλατοπίπερο, θυμάρι και μείγμα μπαχαρικών.
    Ψήνουμε τα φιλετίνια μέχρι να ροδίσουν.
    Προσθέτουμε το μέλι και μόλις ρεύστοποιηθεί προσθέτουμε το μπαλσάμικο.
    Κουνάμε ελαφρά το τηγάνι και σβήνουμε την φωτία, γυρίζουμε τα φιλετίνια από την άλλη πλεύρα και αφήνουμε 1 λεπτό.
  3. Τα λαχανικά
    Κόβουμε τα λαχανίκα σε χοντρά ομοιόμορφα κομμάτια.
    Βάζουμε στο τηγάνι το σησαμέλαιο και σωτάρουμε τα λαχανικά για 3 λεπτά.
  4. Προσθέτουμε το μέλι, το πιπέρι και το θυμάρι.
    Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε το μπαλσάμικο.
    Αλατίζουμε, προσθέτουμε ¼ φλυτζάνι νέρο, χαμηλώνουμε την φωτιά και σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Like
Close
Cook & Eat with Funkycook © Copyrights 2022. All rights reserved.
Close