Ζαργάνες με Σάλτσα Ντομάτας και Μαντζουράνα

225

Ζαργάνες με Σάλτσα Ντομάτας και Μαντζουράνα

By ΕΥΑ ΜΟΝΟΧΑΡΗ Published: 29 Αυγούστου, 2013

  • ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 4-6 Servings
  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 15 mins
  • ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 20 mins
  • ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ: 35 mins

Αυτά τα υπέροχα εποχιακά ψάράκια, με την πεντανόστιμη γεύση και πλούσια σε ω3!
Δοκιμάστε τα και με αυτή την συνοδευτική σάλτσα ντομάτας που τους ταιριάζει τέλεια!

Υλικά

Οδηγίες

  1. Οι ζαργάνες
    Προετοιμάζουμε τις ζαργάνες για το τηγάνι, κόβουμε τα κεφάλια τους και αφαιρούμε τα εντόσθια τους, ανοίγοντάς τις προσεκτικά.
    Τις αλευρώνουμε και τις τηγανίζουμε στο ελαιόλαδο.
  2. Η σάλτσα ντομάτας
    Ξεφλουδίζουμε την ντομάτα και την πολτοποιούμε μαζί με το σκόρδο.
    "Περνάμε" από σίτα τον ποτό και βάζουμε πάλι το μείγμα στο μπλέντερ, προσθέτουμε το ελαιόλαδο, τον χυμό λεμονιού, το μπούκοβο, το αλάτι και μερικά φύλλα μαντζουράνας.
  3. Πολτοποιούμε μέχρι να πάρουμε μια κρεμώδη σάλτσα.
    Βάζουμε όσο αλάτι χρειαστεί, αφού δοκιμάσουμε πρώτα!
    Σερβίρουμε τις ζεστές ζαργάνες και περιχύνουμε με την σάλτσα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Like
Close
Cook & Eat with Funkycook © Copyrights 2022. All rights reserved.
Close