Νηστίσιμο γλυκάκι γεμάτο γεύσεις στο άψε σβήσε! Trifle με Χαλβά Ταχινιού, Σοκολάτα και Καρύδα!
Trifle με Χαλβά Ταχινιού, Σοκολάτα και Καρύδα Recipe

By 21 Ιουλίου, 2013
Published:- ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 1 (4 Servings)
- ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 5 mins
- ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 5 mins
- ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ: 10 mins
Νηστίσιμο γλυκάκι γεμάτο γεύσεις στο άψε σβήσε! Trifle με Χαλβά Ταχινιού, …
Υλικά
- 4 μπισκότα degestive
- 2 κουταλιές της σούπας λικέρ ή κονιάκ
- 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
- 100 gr. σοκολάτα κουβερτούρα νιφάδες
- 150 gr. μακεδονικό χαλβά
- 2 κουταλιές της σούπας αμύγδαλο ή φουντούκι καβουρντισμένο
- Ινδοκάρυδο
Οδηγίες
- Σε ένα μπωλ σπάμε τα μπισκότα σε μεγάλα κομμάτια και προσθέτουμε τους ξηρούς καρπούς.
Μοιράζουμε τα μπισκότα σε 2 μπωλ που θέλουμε να σερβίρουμε το γλυκό μας.
Σε ένα μπρίκι ζεσταίνουμε το μέλι και το λικέρ και ραντίζουμε τα μπισκότα. - Σε φούρνο μικροκυμάτων για 2 λεπτά βάζουμε το κομμάτι του χαλβά να ρευστοποιηθεί.
Μοιράζουμε και τον χαλβά σε ίση ποσότητα στα μπωλ. - Πασπαλίζουμε με την κουβερτούρα , το ινδοκάρυδο και σερβίρουμε όσο είναι ζεστό!